Press "Enter" to skip to content

Edward Highmore

Sisu:

Edward Highmore on inglise näitleja, keda tunnustatakse enamasti kuulsa inglise näitleja Freddie Highmore isaga.

Edward Highmore sündis 3. aprill 1961 aastal Kingston upon Thames, London. Alates 2019. aastast on tema vanus 58-aastane sünnimärgiga Jäär. Tema perekonna tausta ja varajase elu kohta andmed puuduvad. Tal on Inglise kodakondsus ning ta kuulub inglise ja šoti segatud etnilisse tausta.



Tema hariduse kohta puudub teave kooli või kolledži kohta. Kuid arvame, et ta võib olla lõpetanud tuntud Londoni ülikooli.



Mis on Edward Highmore'i netoväärtus ja palk?

Edward Highmore teenib näitlejakarjääri jooksul korraliku rahasumma. Edwardi täpset palka ja netoväärtust pole teada. Olles selline näitleja, pole siiski kahtlust, et ta teenib oma karjäärist väga hästi.

Teisest küljest, tema poeg Freddie Highmore c4 miljonit dollarit.Siis on tema aastane sissetulek1,20 000 miljonit dollarit. Samamoodi on tema igakuine sissetulek10 000 dollarit,ta sai2 307,69 dollaritnädalas ja päevas on tema palk328,76 dollarit.Samamoodi tegi ta oma1,5 miljonit dollaritõnn koosHea aasta, kuldne kompass, rebane lugu.Lisaks on kogu piletikassasKuldne kompasson70,1 miljonit dollaritaastal 2007. Samal aastal on tema filmi August Rush kogu piletikassa31,6 miljonit dollarit.



Varem, 2004. aastal, on tema filmi Finding Neverland kogu piletikassa51,6 miljonit dollarit.Lisaks on kogu piletikassa206,4 miljonit dollaritofCharlie ja šokolaadivabrik (2005).Samamoodi on kogu piletikassa71,1 miljonit dollaritofSpiderwicki kroonikad (2008). Samuti on tema venna Bertie Highmore'i netoväärtus hinnanguliselt umbes100 000 dollarit. Tavaliselt on näitleja keskmine aastapalk Suurbritannias25 952 dollarit.

Kes on Edward Highmore'i naine? Lapsed

Edward Highmore on abielus mees, ta abiellusSue Latimer. Selle esimese kohtumise ja tutvumisajaloo kohta pole lisateavet. Paar abiellus aga 1989. aastal.

Pealkiri: Edward Highmore koos naise ja pojaga

Mõne aasta pärast õnnistatakse paari kahe lapsega. Nende nimi onFreddie Highmore kes on kuulus inglise näitleja arvestadesBertie Highmore, üks tõusvaid näitlejaid. Kuna paar on koos ja nende lahkuminekust pole kuulujutte, siis soovime, et paar jääksid niimoodi alati koos. Praeguse seisuga elab paar õnnelikult koos oma lastega.



Edward Highmore'i pikkus ja kaal

Edward seisab keskmise raskusega korralikul kõrgusel. Kuigi Edwardi täpset kõrgust ja kaalu pole võimalik saada. Tal on pruunid silmad, pruunid juuksed. Tema teiste keha mõõtmete osas pole teada.

Edward Highmore'i karjäär

Edward on kõige tuntum Leo Howardi mängimisel 1980. aastate BBC draamas Howards Way. Samuti on ta ilmunud filmis Doctor Who, mängides Malkonit 1984. aasta sarjas Planet of Fire. Pärast seda osales ta Guildfordi näitlemiskoolis.

Pealkiri: Edward Highmore telesaates Who Who

Edward Highmore’sFilmograafia

AastaPealkiriRollMärkused
1984Arst, kesMalkonTV
1984–1985Lame pardidFreddieTV
1985StatiividPallTV
1985–1990Howardsi teeLeo HowardTV
1993HeidiHärra kandidaatTV
1994Willie sõdaAndke
1994Armastus teeb haigetDr WoodTV
1994Viimsepäeva relvClaudeTV
üheksateist üheksakümmend viisPoliitiku naineKlubi kelnerTV
üheksateist üheksakümmend kuusJacki ja Jeremy’s Real LivesPealikTV
1997Kohtumiseni reedelKeithTV
1997Ükski minu lapsRayTV
1997MosleyDerek JohnsonTV
1998ElizabethLord Harewood
200010. kuningriikKuninganna teenijaTV
2001Jack ja Beanstalk: tõeline luguIsa mänguväljakulTV
2002Ali G IndahouseKabineti liige(lõplik filmiroll)

Edward on näitleja Freddie Highmore isa, kes mängis Charlie Bucketit Charlie ja šokolaadivabriku 2005. aasta filmiversioonis ning Bertie. Edward ja tema poeg Freddie mängisid koos isa ja pojana filme Jack and the Beanstalk: The Real Story. Lisaks on tema naine Sue Latimer talendiagent, kelle klientide hulka kuulub ka Daniel Radcliffe.

Pealdis: Edward Highmore'i poeg Freddie Highmore

Mõned teised filmid ja telesarjad, milles Highmore on ilmunud, on'Hea arst', 'Tour de Pharmacy', 'Bates Motel', 'Vaenlase lähedal', 'Peaaegu sõbrad', 'Teekond', 'Arthur ja suur seiklus', 'August Rush', 'Kaks venda' 'ja' Ma nägin sind 'teiste hulgas.

Edward pole aktiivne ka kõigil sugulastest sotsiaalsetel saitidel, nagu Facebook, Twitter, Instagram.

Edward Highmore'i faktid

Edward Highmore'i faktid

TäisnimiEdward Highmore
Sünnikuupäev3. aprill 1961
Vanus59 aastat 1 kuud
SünnikohtKingston upon Thames, London
ElukutseNäitleja
RahvusInglise
AbikaasaSue Latimer
LapsedFreddie Highmore, Bertie Highmore
TähemärkJäär